Groen licht voor internationaal accordeonfestival in Theater Geert Teis in Stadskanaal. Doe mee aan de vrijkaartenactie van deze krant

Jac en Jeanne Puts van het internationaal accordeonfestival in Stadskanaal. Foto: Paul Abrahams

De negende editie van het internationaal accordeonfestival in Stadskanaal werpt haar schaduw ver vooruit. Het muziekfestijn vindt plaats op zondagmiddag 6 maart in Theater Geert Teis.
Lees meer over
Stadskanaal
Westerwolde

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, vertelt Jac Puts. „De zaal is gereserveerd, de artiesten zijn geboekt en de flyers zijn gedrukt. De eerste kaarten zijn inmiddels al gereserveerd.”

Groot-Brittannië en China

Vanwege de coronacrisis is het festival dit jaar niet gehouden. „In augustus hebben we besloten om editie negen op 6 maart volgend jaar te organiseren. Deze keer kan het publiek genieten van Jonny Kerry uit Groot-Brittannië, Dantong Wang uit China en de Nederlanders Jean Louis van Dam, Jan Timmer en het duo Maaike Bosscher en Gertie Bruin. Muzikale medewerking wordt verleend door Bert van Erk en René van Astenrode.”

Vrijkaarten

Lezers van de Kanaalstreek Ter Apeler Courant maken kans om vrijkaarten te winnen voor het internationaal accordeonfestival in theater Geert Teis.

Stuur voor zaterdag 30 oktober een mail naar [email protected] De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Nieuws

menu