Hattrick voor Bert van Beek van ChristenUnie in Stadskanaal: inwoner van Mussel voor derde keer benoemd tot lijsttrekker bij gemeenteraadsverkiezingen

Foto: ChristenUnie

Bert van Beek is tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 lijsttrekker van de ChristenUnie in de gemeente Stadskanaal. Het is voor de inwoner van Mussel, die nu actief is als fractievoorzitter, de derde keer dat hij die rol vervult.
Lees meer over
Stadskanaal

Op de tweede plek staat agrarisch ondernemer Ingrid Sterenborg uit Onstwedde. Zij wordt door de partij als kandidaat-wethouder naar voren geschoven. De lijst van de ChristenUnie is een mix tussen vijf ervaren raadsleden en vijf jonge nieuwkomers. Jelmer van Veen, ondernemer uit Stadskanaal, is de hoogste nieuwkomer.

‘We zijn dankbaar dat we de grootste partij mogen zijn met 5 zetels’, reageert Van Beek. ‘Dat heeft ons in staat gesteld om, ondanks moeilijke financiële omstandigheden en de coronacrisis, veel te bereiken met en voor de inwoners de afgelopen periode.’

Afscheid

Tegelijk met de lijst, die in totaal 25 namen telt, werd ook het verkiezingsprogramma vastgesteld. Johan Hamster heeft aangegeven na twaalf jaren wethouderschap niet beschikbaar te zijn voor een nieuwe termijn in Stadskanaal.

Nieuws

menu