Health Check Center opent Covid Testlocatie in Stadskanaal. Bedrijf kan ook betaalde PCR testen en een antistoffen test verzorgen

Health Check Center opent Covid Testlocatie in Stadskanaal. Foto: Marcel Jurian de Jong

Health Check Center (HCC) opent vrijdag 19 november een Covid Testlocatie aan de Hoofdstraat 29B in Stadskanaal. In het voormalige pand van de SNS bank.
Lees meer over
Stadskanaal
Aa en Hunze
Borger-Odoorn
Westerwolde

„Het verzoek om in Stadskanaal te kunnen Testen voor Toegang was een wens van de gemeenteraad aan het college van B&W waarna de gemeente op zoek is gegaan naar een bedrijf wat Testen Voor Toegang kan verzorgen”, vertelt Dirk Koppen. Hij is regiocoördinator Noord Nederland Health Check Center.

Eén van de grootste testaanbieders van Nederland

„HCC is één van de grootste testaanbieder van Nederland met een 100 tal locaties. Behalve de gratis Testen Voor Toegang kan het bedrijf HCC ook betaalde PCR testen en een antistoffen test verzorgen. Het bedrijf garandeert een uitslag bij PCR testen binnen 24 uur.

Zes dagen per week open

De locatie is van maandag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Met de gemeente is bovendien afgesproken dat indien de Covid omstandigheden zich wijzigen de openingstijden verruimd kunnen worden zodat iedereen uit Stadskanaal en omstreken ook bij grotere drukte gratis getest kan worden.”

Testen Voor Toegang kan geboekt worden via de website www.testenvoortoegang.nl

PCR en antistoffentesten kunnen geboekt worden via de link www.healthcheckcenter.nl

Eigen laboratorium

Health Check Center beschikt over een eigen laboratorium in Baarn en komt voort uit U-Diagnostics, dat medische testen voor huisartsen en andere zorginstellingen verzorgt.

Nieuws

menu