HerRman nieuwe lokale partij in Stadskanaal. Lijsttrekker Anton Reinders staat voor een dynamisch, eerlijk en menselijk Stadskanaal

De kandidaten van de nieuwe lokale partij HerRman in Stadskanaal. Helemaal rechts lijsttrekker Anton Reinders Eigen foto

De inwoners van de gemeente Stadskanaal kunnen tijdens de gemeenteraadsverkiezing op woensdag 16 maart een stem uitbrengen op een derde lokale partij. HerRman doet namelijk ook mee in de strijd om de zetelverdeling binnen de gemeenteraad van Stadskanaal.
Lees meer over
Stadskanaal

Partij HerRman is ontstaan vanuit fractie Reinders en staat voor een dynamisch, eerlijk en menselijk Stadskanaal. De partij pleit voor een horizontale verbinding waarin gelijkwaardigheid de maatstaf zal zijn. Elke stem is vanuit elke laag belangrijk.

De partijnaam HerRman is vernoemd naar het overleden broertje van de lijsttrekker Anton Reinders. Herman is in 2015 overleden, hij liep onder meer vast in de regelgeving en soms in de onduidelijkheid van het systeem.

Acht kandidaten op de lijst

De volgorde van de kandidaten is achtereenvolgens Anton Reinders, Gertjan Kamst, Janina Rozema, Linda Ottens, Cynthia Eefting, Peter Voorintholt, Jan Reint Reinders en Kim Hulshof.

Kennismaken

„Als nieuwe partij moeten we zorgen dat we voldoende ondersteuning krijgen vanuit de bevolking van de gemeente Stadskanaal, door middel van ondersteuningsverklaringen”, vertelt Anton Reinders. „Op donderavond 20 januari van 18.00 tot 19.00 uur is voor het gemeentehuis gelegenheid om kennis te maken met de kandidaten van HerRman en kan een ondersteuningsverklaring worden ingevuld en ingeleverd op het gemeentehuis.”

Nieuws

menu