Heropening Theater Geert Teis in Stadskanaal met Teis Theaterweekend. Drie voorstellingen voor de helft van de prijs

Theater Geert Teis in Stadskanaal. Foto: Marcel Lameijer

Vanaf vrijdag 25 februari mag Theater Geert Teis de deuren weer openen zonder coronamaatregelen. Voor het eerst in twee jaar dus weer theater als vanouds. Om dit te vieren wordt het Teis Theaterweekend van vrijdag 25 tot en met zondag 27 februari gehouden. Tijdens dit weekend kunnen de dan geplande voorstellingen voor de helft van de prijs worden bezocht.
Lees meer over
Stadskanaal

Geert Teis wil de heropening met zoveel mogelijk mensen vieren. „We realiseren dat we heel wat moeten doen om ons publiek terug te winnen, daarom dit gulle gebaar”, vertelt directeur Annelies Klunder van Theater Geert Teis.

Actie

„In het Teis Theaterweekend zijn drie voorstellingen gepland”, vervolgt Annelies. „Cabaret met Martijn Koning op vrijdag 25 februari, muziek van de Bee Gees met Legendary Albums Live op zaterdag 26 februari en voor de kids komt Brandweerman Sam (2+) langs op zondag 27 februari. Ook aan de mensen die eerder al kaarten hebben gekocht voor deze voorstellingen is gedacht. Ze ontvangen namelijk per gekochte kaart een vrijkaart. Mensen die van deze actie gebruik willen maken kunnen contact opnemen met de Theaterkassa.”

Om het Teis Theaterweekend onder de aandacht te brengen is het theater volledig versierd met kleurrijke posters. ‘Volle beleving, voor de helft!’ valt te lezen.

„Omdat we na een periode van 2 jaar weer theater kunnen beleven zoals we gewend waren, vonden we het wel gepast even flink uit te pakken”, benadrukt Annelies.

Een volle theateragenda

Ook na het weekend is er nog genoeg te doen in Geert Teis. De volle theateragenda loopt door tot en met 17 juni en vele bekende namen reizen tot die tijd nog af naar Stadskanaal. Zo kan het Knoalster publiek onder andere nog genieten van Simone Kleinsma, OG3NE en Peter Pannekoek.

Kaarten voor de voorstellingen in Theater Geert Teis kunnen worden besteld via www.theatergeertteis.nl en via de theaterkassa. De kassa is geopend op dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur en één uur voor aanvang van elke voorstelling. Het telefoonnummer is 0599-631731.

Nieuws

menu