Juridisch Spreekuur gaat weer van start in de bibliotheken van Stadskanaal, Veendam en Winschoten en het Informatiepunt Digitale Overheid in Stadskanaal is weer open

Foto: Biblionet Groningen.

In de bibliotheken van Biblionet Groningen kun je weer wekelijks terecht voor juridisch advies: de spreekuren van Rechtshulp Advocaten zijn weer opgestart. Je kunt langskomen voor gratis advies bij juridische vragen en problemen.

Een afspraak maken is niet nodig, meldt Biblionet.

In de Bibliotheek van Stadskanaal kun je op maandag van 16.00 tot 17.00 uur, in Veendam op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur en in Winschoten op dinsdag van 11.30 – 12.30 uur.

Informatiepunt Digitale Overheid Stadskanaal ook weer open

In Bibliotheek Stadskanaal gaat ook het Informatiepunt Digitale Overheid weer open, voor mensen die het lastig vinden alles te moeten regelen via internet, zoals het aanvragen van zorgtoeslag, een rijbewijs verlengen of een afspraak maken bij de gemeente.

Medewerkers helpen je op weg, geven informatie of verwijzen je door naar de juiste organisaties.

Gratis en je hoeft geen lid te zijn

Het Informatiepunt Digitale Overheid is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om er gebruik van te maken. Het informatiepunt is op maandag, woensdag of vrijdag van 14.00 – 16.00 uur open. Een afspraak maken is niet nodig.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stadskanaal
menu