Juryleden verkiezingen Knoalster van het jaar en Westerwolder van het jaar vergaderen op prachtige locaties. Finalisten 'Knoalster' zijn inmiddels bekend

Helen Kämink is directeur van het Streekhistorisch Centrum en van de Oude Stelmakerij. Foto: Hielke Bosch

De vijf finalisten van de verkiezing van de Knoalster van het jaar zijn bekend. De jury heeft gisteravond vergaderd in het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal. De drie vrouwen en twee mannen uit drie plaatsen in de gemeente Stadskanaal zijn op de hoogte gebracht.
Lees meer over
Stadskanaal
Oldambt
Westerwolde

Vanavond - woensdag 15 december - komen de juryleden van de verkiezing Westerwolder van het jaar bij elkaar. Die bijenkomst vindt plaats in de Oude Stelmakerij in Sellingen, een dependance van het Streekhistorisch Centrum. Twee prachtige locaties.

Streekhistorisch Centrum en de Oude Stelmakerij

Helen Kämink - zij is directeur van het Streekhistorisch Centrum en van de Oude Stelmakerij - heeft ruimte beschikbaar gesteld waar de juryleden van de twee verkiezingen kunnen vergaderen. Ze is overigens ook één van de juryleden van de verkiezing Knoalster van het jaar.

De namen van de finalisten worden bekend gemaakt in uw krant van woensdag 29 december. Dan kunnen de lezers van de Kanaalstreek Ter Apeler Courant en het Streekblad ook gaan stemmen.

Nieuws

Meest gelezen

menu