Klanten kunnen weer terecht bij McDonald’s restaurant Stadskanaal. Nog geen jaar geleden is het oude pand door brand verwoest

Het nieuwe restaurant van McDonald’s Stadskanaal. Eigen foto

Nog geen jaar na een bewogen start in 2021 staat in Stadskanaal weer een gloednieuw McDonald’s restaurant. Begin januari werd het pand aan het Hoogeveen door een brand volledig verwoest.
Lees meer over
Stadskanaal
Westerwolde

Franchisenemer André Berendsen is niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft extra geïnvesteerd in het nieuwe restaurant. Zo biedt McDonald’s Stadskanaal nu ook McCafé koffiespecialiteiten aan en is het restaurant zo duurzaam mogelijk gebouwd.

Extra verdieping

In het nieuwe restaurant kunnen nog meer gasten uit Stadskanaal en omgeving genieten van McDonald’s. Het restaurant is uitgebreid met een extra verdieping, een McDrive met dubbele drivelane om nog meer gasten een snelle service te bieden én een McCafé voor verse koffiespecialiteiten.

Duurzaam

Daarnaast is het voorzien van nieuwe duurzame initiatieven. Zo is het restaurant volledig gasloos en krijgt het groene energie, een warmte terugwinsysteem om met keukenwarmte de lobby te verwarmen, energiezuinige friteuses, waterbesparende urinoirs en LED-verlichting. Voor jonge gasten is er binnen en buiten het restaurant vermaak met een Gym & Fun speeltoestel.

Veerkracht

Franchisenemer André Berendsen: “Ik ben trots op de veerkracht van mijn team. Het was een pittig jaar, maar we zijn met elkaar sterker teruggekomen. Niet in de laatste plaats dankzij grote steun van de Stadskanaalsters. Van brandweerman tot burgemeester, iedereen leefde met ons mee. Zij hebben de snelle terugkeer mede mogelijk gemaakt. We zijn heel blij nu eindelijk de deuren weer te openen. We horen van onze gasten dat zij ons gemist hebben, en dan zeg ik steevast tegen ze: dat is geheel wederzijds!”

236 zitplaatsen

Het restaurant biedt in een volle bezetting onder reguliere omstandigheden binnen 194 zitplaatsen en op het terras 42 zitplaatsen. Met een Playland binnen en buiten het restaurant is er ook aan de jonge gasten gedacht. Het hele restaurant is ingericht op een veilige en vertrouwde gastenervaring. Gasten worden door een host(ess) verwelkomd in het restaurant. Ze bestellen bij de bestelkiosken waar ze kiezen om plaats te nemen op een veilige zitplaats in het restaurant of op het terras, of om hun bestelling mee te nemen. Met Table Service serveert de crew de bestelling vervolgens veilig op afstand aan tafel.

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het restaurant voorlopig alleen geopend voor Take Out van 09.00 tot 23.00 uur en via de McDrive tot 00.00 uur.

Nieuws

menu