Milou Bleker uit Stadskanaal is finalist van Miss Beauty of Groningen. ‘Geen seconde spijt gehad van het besluit om me destijds aan te melden voor de verkiezing’

Milou Bleker is finalist van de verkiezing Miss Beauty of Groningen. Eigen foto

De finale van de verkiezing Miss Beauty of Groningen werpt haar schaduw ver vooruit. De eindronde wordt op zondag 27 maart gehouden in het Theater Geert Teis in Stadskanaal. Twintig vrouwen strijden eind volgende maand om het felbegeerde ticket voor de landelijke eindronde later dit jaar. De naam van de 19-jarige Milou Bleker uit Stadskanaal staat ook op de lijst. Zij speelt een thuiswedstrijd.
Lees meer over
Stadskanaal

„Het is überhaupt voor de eerste keer dat ik deelneem aan een missverkiezing”, vertelt de tweedejaars pabo student. „Ik durfde nooit, maar nu dacht ik: waarom niet? Ik ga het doen! Ik heb me in januari aangemeld en een dag later kreeg ik al een uitnodiging voor de casting dag in Van der Valk in Zuidbroek.

Expeditie Grunnen

Dat was een hele bijzondere ervaring. Best wel spannend, maar ook zo leuk! Ik had het voor geen goud willen missen. Ik ben zelfs nog geïnterviewd door Ronald Niemeijer van het populaire televisieprogramma ‘Expeditie Grunnen’ van RTV Noord. En uiteindelijk ook nog geselecteerd voor de provinciale finale. Wat wil je nog meer?”

In opmaat naar de finale staat elk weekend een groepsactiviteit op het programma. Zoals bijvoorbeeld een fotoshoot en een catwalk training.

Vriendinnen geworden

„We worden goed voorbereid op de finale en we zijn in korte tijd vriendinnen geworden”, benadrukt Milou die gemiddeld drie keer per week naar de sportschool gaat. Daarnaast bezorgt ze enkele avonden per week op de scooter bestellingen van Mr. Sushi aan huis.

Geen seconde spijt gehad

„We zien elkaar beslist niet als concurrenten en we hebben heel veel lol met elkaar. Je leert nieuwe mensen kennen en het is supergezellig. Nogmaals: dit is een bijzondere ervaring om mee te maken. Geen seconde spijt gehad van het besluit om me destijds aan te melden voor de verkiezing.”

Nieuws

Meest gelezen

menu