Vernieuwde Jumbo in Stadskanaal krijgt Kletskassa om eenzaamheid tegen te gaan

Froukje Sloot van de gelijknamige Jumbo in Stadskanaal. Foto: Paul Abrahams

De Jumbo-winkel aan het Beneluxplein in Stadskanaal krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s en maaltijden. De indeling van de winkel wordt bovendien ruimer en overzichtelijker. Vanaf donderdag 23 juni kunnen inwoners van Stadskanaal en omgeving kijken hoe het geworden is.
Lees meer over
Stadskanaal
Kanaalstreek

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart. Deze actie is geldig tot en met zondag 26 juni.

Ondernemer Froukje vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks bijna 2.000 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo zijn er bijvoorbeeld verse maaltijden verkrijgbaar, afgestemd op het seizoen, en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken. Ook worden er verse salades en belegde broodjes bereid. Klanten hebben volop keus uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Verder kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de vernieuwde winkel, dankzij de nieuwe bierwereld. In een ruime walk-in koelcel kunnen klanten gekoeld bier in hun karretje laden.

Van self checkout tot Kletskassa

Voor een extra snelle betaling, kunnen klanten zelf hun boodschappen afrekenen bij de self checkout-kassa’s. Daarnaast krijgt de winkel een Kletskassa. De Kletskassa is er speciaal voor mensen die het fijn vinden om een praatje te maken tijdens het afrekenen. Met dit concept wil Jumbo bijdragen aan het verminderen en voorkomen van eenzaamheid. „Als familiebedrijf en supermarktketen staat Jumbo midden in de samenleving. Onze winkels zijn voor veel mensen een belangrijke ontmoetingsplek en daarom kunnen en willen we een rol spelen in het signaleren en terugdringen van eenzaamheid. Dit doen we op verschillende manieren, waaronder via onze Kletskassa’s.”

Nieuws

menu