Pagefestival met Claw Boys Claw en Hallo Venray. Muziekfestijn in Stadskanaal duurt drie dagen

Claw Boys Claw speelt vrijdagavond op het Pagefestival in Stadskanaal. Foto: Jos van den Broek

Claw Boys Claw, Hallo Venray en Pé & Rinus zijn de hoofdacts op het Pagefestival, dat van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni plaatsvindt op het dagcampingterrein in het Pagedal in Stadskanaal.

Voor het eerst in de historie is het een driedaags festival. De toegang tot het festival is op zaterdag en zondag gratis. Voor het dubbelconcert van Hallo Venray en Claw Boys Claw op de vrijdag is wel een toegangskaart nodig.

Classic Pagepop

Het festival begint op vrijdag met Classic Pagepop. Er staan dan twee legendes uit de Nederlandse pophistorie op het podium: Hallo Venray en Claw Boys Claw. Het voorprogramma wordt verzorgd door Money & The Man.

Pé & Rinus

De headliners voor de zaterdag zijn Pé & Rinus, goed voor een set klassiekers die elke rechtgeaarde Groninger van de eerste tot de laatste letter meebrult. Het affiche vermeldt verder optredens van Dikke Dennis en de Røckers, De Kraaien, Prof. Nomad, Bongloard, Headfirst, Skroetbalg, de Australisch-Knoalster singer-songwriter Jeff Hayman, Noint?, Persona Non Grata en Waterleaf.

Het programma wordt zondagmiddag voorgezet met Prof. Nomad, 4B&M, Seb Zukini, Glasswolf en The Heck.

Culturele activiteiten

Naast muziek vinden tal van culturele activiteiten plaats, zoals straattheater van Fabuloka en van de Belgische groep In Eigen Nat.

Het festival is zaterdag en zondag gratis toegankelijk. Een kaartje voor vrijdagavond kost 7,50 euro in de voorverkoop via de website www.pagefestival.nl Aan de kassa moet 10 euro worden betaald.

Nieuws

Meest gelezen

menu