Robin Mulder uit Alteveer is finalist Miss Beauty of Groningen. Zondag 27 maart staat rood omcirkeld in haar agenda

Robin Mulder uit Alteveer is finalist van Miss Beauty of Groningen. Foto: Eling Homminga

Robin Mulder is doorgedrongen tot de finale van Miss Beauty of Groningen. Zondag 27 maart staat rood omcirkeld in haar agenda. Dan wordt in Theater Geert Teis in Stadskanaal bekend gemaakt wie de provincie Groningen gaat vertegenwoordigen tijdens de landelijke eindronde later dit jaar.
Lees meer over
Stadskanaal

De 20-jarige inwoonster van Alteveer heeft in 2017 meegedaan aan de verkiezing Miss Teen, de verkiezing voor meiden in de leeftijd van 15 tot en 17 jaar. „Toen ben ik derde geworden van de provincie Groningen”, vertelt Robin die de opleiding Schoonheidsspecialiste volgt aan het Deltion College in Zwolle. Daarnaast werkt ze parttime bij McDonald’s in Stadskanaal.

Best spannend

„Deelnemen aan Miss Teen of Groningen was een hele leuke ervaring”, vervolgt Robin. „Daarom heb ik besloten om me een paar jaar later ook aan te melden voor Miss Beauty of Groningen. Vorige week was de casting dag in Van der Valk in Zuidbroek en ik kan je zeggen: het was best spannend. Ik was zo zenuwachtig. Ik was er om één uur, maar omdat het ochtendprogramma uitliep, gingen we pas om half drie van start.

Omstreeks half zeven kreeg ik te horen dat ik één van de 20 finalisten ben. Fantastisch. Maar veel tijd om na te genieten was er niet, want ik moest meteen aan het werk bij McDonald’s in Stadskanaal.”

Catwalk training

In opmaat naar de finale eind volgend maand in Teis staan uiteenlopende activiteiten op het programma. „Van gezellige uitjes met de andere finalisten tot catwalk training”, weet Robin. „En ook wordt een bezoek gebracht aan de verschillende sponsors van de verkiezing.”

Nieuws

menu