Studenten mbo-opleiding Techniek van Noorderpoort zorgen voor meer sfeer in het centrum van Stadskanaal. 'We zijn als school betrokken bij de regio'

Studenten brengen kerstbomen naar winkeliers in centrum Stadskanaal. Foto: Huisman Media

Vijftien studenten van de mbo-opleiding Techniek van het Noorderpoort aan de Sportparklaan in Stadskanaal hebben samen met enkele docenten de handen uit de mouwen gestoken om - in opmaat naar de kerstperiode - de sfeer in het centrum van Stadskanaal te verhogen. Ze hebben namelijk bijna 100 kerstbomen opgezet.
Lees meer over
Stadskanaal
Westerwolde

De kerstbomen zijn aangeschaft door de plaatselijke winkeliersvereniging.

„We zijn onlangs benaderd door het bestuur van Centrum Stadskanaal met de vraag of onze studenten het leuk vinden om een handje te helpen”, vertelt docent Jeroen Wever. „Natuurlijk hebben we onze medewerking aangeboden. We zijn als school betrokken bij de regio, we moeten het samen doen.”

Veel positieve reacties

„De studenten hebben de kerstbomen uit de dozen gehaald, in elkaar gezet, opgetuigd en vervolgens de verlichting aangesloten”, vervolgt Wever. „Het ziet er allemaal heel erg feestelijk uit en we hebben tijdens de werkzaamheden veel positieve reacties gekregen van het publiek.”

Nieuws

Meest gelezen

menu