Sylvia Wolfs uit Holte is verkozen tot de Knoalster van het Jaar. 'Ik ben totaal verrast. Het was al een eer om genomineerd te zijn'

Sylvia Wolfs is verkozen tot de Knoalster van het Jaar. Foto: Henk Fischer

Sylvia Wolfs uit Holte is verkozen tot de Knoalster van het Jaar. Dat heeft burgemeester Klaas Sloots van de gemeente Stadskanaal maandagmiddag bekend gemaakt.
Lees meer over
Stadskanaal
Westerwolde

De mede-eigenaar van het kleinschalige Zorghuis Samen in Onstwedde kreeg van de publieksjury en van de vakjury uiteindelijk de meeste punten. De vier andere finalisten waren Beppy Holwerda uit Holte, Eveline Dobber en Harm Kruit uit Stadskanaal en Bert ten Hoff uit Musselkanaal.

De verkiezing Knoalster van het Jaar is voor de vijfde keer gehouden door de redactie van de Kanaalstreek en de gemeente Stadskanaal. Vanwege de coronacrisis kon de uitreiking niet plaatsvinden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Stadskanaal. Daarom is uitgeweken naar de rooms-katholieke kerk in Musselkanaal.

Menswaardige oude dag in eigen dorp

Samen met haar enthousiaste medewerkers probeert Sylvia Wolfs ouderen een menswaardige oude dag te geven in het eigen dorp. Haar hart ligt bij de ouderen. Ze speelt in op individuele situaties en wensen. Ze is meer dan een directeur, ze is toegankelijk, staat open voor suggesties en staat tussen haar bewoners en medewerkers.

„Ik ben totaal verrast”, zegt Sylvia in een eerste reactie. „Het was al een eer om genomineerd te zijn. Er waren zoveel goede kandidaten. Ik deel de prijs met mijn man en mijn team. Met elkaar zorgen we ervoor dat ouderen zich bij ons thuis voelen, zich goed voelen in de groep.”

Nieuws

menu