Veel animo voor Valentino Rossi kalender van Henk Fischer uit Musselkanaal. De verkoop loopt als een tierelier en dat is goed nieuws voor Stichting Happy Smile

Henk Fischer toont de kalender 2022. Foto: Harmina Fischer

Er is veel belangstelling voor de Valentino Rossi kalender 2022 die door Henk Fischer uit Musselkanaal is samengesteld. Wat heet. Bijna alle beschikbare exemplaren zijn in no-time aan de man gebracht.
Lees meer over
Stadskanaal
Emmen

Dat is goed nieuws voor de Stichting Happy Smile uit Klazienaveen. De netto-opbrengst van de verkoop van de kalenders wordt wederom geschonken aan deze stichting.

VIP-arrangement

Happy Smile laat gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking een onbezorgde dag of weekend beleven als VIP op evenementen en circuits in Nederland, Duitsland en België. De gezinnen krijgen tijdens het VIP-arrangement de kans om de ziekte voor even te vergeten.

Unieke foto’s

De inwoner van Musselkanaal heeft net als in 2020 en 2021 prachtige archieffoto’s geselecteerd voor de kalenders, die in eigen beheer zijn uitgegeven.

Als voormalig sportfotograaf - hij heeft gewerkt voor verschillende bekende (landelijke) dagbladen en sporttijdschriften - heeft hij één van de meest succesvolle coureurs ooit veelvuldig gefotografeerd. In Assen, in Barcelona en in nog veel meer plaatsen. Tijdens de wedstrijden op de baan, maar ook in de pit box waar bijvoorbeeld aan de motor wordt gesleuteld. Rossi heeft 115 overwinningen geboekt en is negen keer als wereldkampioen gehuldigd.

De Valentino Rossi kalender van Henk Fischer is zolang de voorraad strekt te bestellen via de website www.kiesjekalender.nl

Nieuws

menu