Verrassend Stadskanaal en Go Sports is afgelast; evenement wordt verschoven naar juni 2021

Marcel Dries, Gerwin Bruns en Jeroen van Broekhoven: drie van de bestuursleden van Verrassend Stadskanaal - Foto: Hielke Bosch

Verrassend Stadskanaal inclusief Go Sports is afgelast vanwege het coronavirus.
Lees meer over
Stadskanaal

Dat meldt woordvoerder Gerwin Bruns van het organisatiecomité.

Het evenement zou plaatsvinden op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni, maar is uitgesteld naar juni volgend jaar. De definitieve datum wordt nog bekend gemaakt.

„Ondanks het feit dat de overheidsmaatregelen genomen zijn tot 1 juni hebben wij besloten om het evenement definitief af te gelasten”, vertelt Bruns. „Dit evenement wordt voor een belangrijk deel gerealiseerd met sponsorgelden van onze bedrijven uit de regio. In deze zeer lastige periode willen wij geen gelden vragen van deze bedrijven. „

„Verder blijft natuurlijk de onzekerheid of de datum van 1 juni wel of niet verlengd gaat worden”, vervolgt Bruns. „Hierdoor hebben wij onvoldoende voorbereidingstijd en is het moeilijk om nog meer artiesten en gimmicks definitief vast te leggen.”

Bedanken

Het comité wil de sponsoren bedanken die reeds een financiële toezegging hebben gedaan om Verrassend Stadskanaal tot een succes te maken.

„Mooi om te zien dat het event leeft en dat iedereen zin heeft in een verrassend groot feest in Stadskanaal. Helaas mag het dit jaar niet zo zijn. Wij sturen uiteraard geen nota op basis van reeds toegezegde sponsoring, maar nemen wel te zijner tijd contact op voor de financiële ondersteuning voor de editie in 2021.”

Nieuws

Meest gelezen

menu