Vijf inwoners van Musselkanaal jagen op miljoenen in Miljoenenjacht. Zondagavond 26 september is de ontknoping te zien bij SBS6

Linda de Mol. Foto: Roy Beusker

Een spannend vooruitzicht voor vijf inwoners van Musselkanaal (postcodegebied 9581). Zij nemen plaats in de studio voor de vierde aflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro.

Of de inwoners van Musselkanaal daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 26 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Ada (54) is één van de gelukkigen die plaatsneemt in de studio in Amsterdam: „Ik vind het heel spannend! Het houdt me al de hele tijd bezig. Ik heb de eerste afleveringen van Miljoenenjacht aandachtig bekeken. Uiteindelijk gaat het voor mij om de ervaring, maar het zou natuurlijk mooi zijn als ik een prijs mee naar huis neem.”

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht

De vijf inwoners van Musselkanaal zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 50 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stadskanaal
menu