Winkeliersvereniging Centrum Stadskanaal ondersteunt online Moonlight Music Quiz. Opbrengst lotenactie is voor de Voedselbank Zuidoost-Groningen

Anne-Marchien Venekamp is secretaris van Centrum Stadskanaal. Foto: Paul Abrahams

De winkeliersvereniging Centrum Stadskanaal ondersteunt de actie van Rick Lem en Bart Stoffer Brakke van het mediabedrijf Vandebond in Stadskanaal. De twee jonge ondernemers organiseren zaterdagavond 18 december de online Moonlight Music Quiz.
Lees meer over
Stadskanaal

De opbrengst van de gezellige quiz komt ten goede aan de Voedselbank Zuidoost-Groningen. Het geld is bedoeld om de kosten te betalen. Dan moet je denken aan bijvoorbeeld brandstof, het onderhoud en de verzekering van het wagenpark en huisvesting.

De winkeliersvereniging heeft een jaar geleden samen met Vandebond de Moonlight Music Quiz gehouden, nadat het zogeheten Moonlight shoppen vanwege de coronacrisis vroegtijdig was afgelast.

Moonlight shoppen wederom afgelast

Nu dit jaar wederom een streep is gezet door het Moonlight shoppen, hebben de winkeliers alsnog besloten om aan te haken bij de actie voor de voedselbank.

1000 loten

„Bij verschillende winkeliers in het centrum zijn loten te koop”, vertelt Anne-Marchien Venekamp. Zij is secretaris van het bestuur van Centrum Stadskanaal. „Een lot kost 2 euro, drie loten kosten 5 euro. Vanzelfsprekend zijn mooie prijzen te winnen. In totaal zijn 1000 loten beschikbaar. De uitslag wordt op zaterdagavond 18 december tijdens de uitzending van de Moonlight Music Quiz bekend gemaakt.”

Op de Facebook-pagina van Centrum Stadskanaal zijn de namen vermeld van de winkeliers waar de loten te koop zijn.

Publiek enthousiast maken

Kosten noch moeite worden gespaard om de lotenverkoop voor het goede doel te stimuleren. Zo wandelen vandaag - vrijdag 10 december - zaterdag 11 december, vrijdag 17 en zaterdag 18 december personages uit de tijd van Charles Dickens door het centrum om het publiek enthousiast te maken om een lot te kopen.

Nieuws

Meest gelezen

menu