Samen met

Keileuke Knapzakroute Alteveer gaat op herhaling. ‘We hopen op minimaal 200 deelnemers’

Er is een fietsroute van 40 kilometer met superleuke pauzeplekken onderweg. Foto: Pixabay

Vrijwilligersclub Activiteiten Alteveer houdt op zaterdag 21 mei in samenwerking met MFC De Drijscheer een knapzakroute. Afgelopen jaar verschenen zo’n 200 deelnemers aan de start.
Lees meer over
Kanaalstreek

„Wij hopen de 21ste ook weer veel mensen te mogen verwelkomen”, zegt Judith Koops-van Hoorn, beheerder van De Drijscheer. „De reacties waren lovend vorig jaar. Niet alleen over de verrassende omgeving, maar ook over de inhoud van de knapzakken.”

Drie routes

„Net als vorig jaar kunnen mensen kiezen uit drie routes”, vervolgt initiatiefneemster Jessica van Ravenhorst. „Op die manier hebben we voor iedereen een geschikte route om aan mee te doen.

De route van 5 kilometer kun je gezellig doen samen met je gezin. Er is een fietsroute van 40 kilometer met superleuke pauzeplekken onderweg. Tot slot is er de route van 12 kilometer die geschikt is om te wandelen, fietsen of af te leggen met je paard.”

Aanmelden

Aanmelden voor de Keileuke Knapzakroute kan nog tot en met 16 mei. Via de Facebookpagina van Activiteiten Alteveer gn kom je bij een online inschrijvingsformulier waarmee je je eenvoudig kunt aanmelden.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Kanaalstreek

Nieuws

Meest gelezen

menu