Samen met

Koninklijke onderscheiding voor Jaap en Fenny Kramer uit Onstwedde

Jaap en Fenny Kramer uit Onstwedde zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Foto: Paul Abrahams

Jaap en Fenny Kramer uit Onstwedde zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De versierselen zijn opgespeld door burgemeester Klaas Sloots van de gemeente Stadskanaal.
Lees meer over
Kanaalstreek

Jaap Kramer is leider Jeugdwerk en ouderling geweest bij de gereformeerde kerk in Smilde van 1978 tot 1985. Daarnaast was hij voorzitter van het bestuur Langeveldschool Onstwedde van 1988 tot 1992. Sinds 2005 is hij koster, gastheer en doet hij het onderhoud bij de gereformeerde kerk in Onstwedde en is hij vrijwilliger bij Stichting Welstad. Ook is hij bakker bij Stichting Onstwedder Gaarv’n sinds 2019, waar hij demonstraties geeft als bakker. Hij bakt broden op ambachtelijke wijze in een houtoven.

Fenny Kramer–Haveman heeft in de periode van 1987 tot 1993 als vrijwilliger gewerkt bij de gereformeerde kerk in Onstwedde als bezoekmedewerker. Daarna was ze voor de kerk werkzaam als koster, coördinator kosters, preekvoorziener, ouderling, coördinatie organisten en lid team covid-19. Ook was ze van 2010 tot 2017 penningmeester Zangvereniging Nil Sine Labore.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Kanaalstreek

Nieuws

menu