Samen met

Sportverenigingen STB, Tyfoon en Jahn II slaan de handen ineen. Het hele jaar door tennissen, volleyballen en handballen op Beachpark Stadskanaal

Rolf Prins van Tyfoon, Gerwin Bruns van STB en Ferry Roek van Jahn II poseren bij één van de palmbomen. Foto: Paul Abrahams

Zomerse taferelen, opzwepende muziek, een hapje en een drankje, clinics, demonstratiewedstrijden en vrolijke gezichten. Het splinternieuwe Beachpark Stadskanaal is zaterdagmiddag officieel in gebruik genomen.
Lees meer over
Kanaalstreek

Stadskanaal beschikt over een werkelijk fantastische accommodatie naast het sportcomplex van tennisvereniging STB. Inclusief palmbomen. Met dank aan Stichting Beachpark Stadskanaal, waarin de tennisvereniging STB, de handbalvereniging Jahn II en de volleybalvereniging Tyfoon nauw samenwerken.

Enthousiaste bestuurders

Een goed voorbeeld voor de regio dat laat zien dat het voor enthousiaste bestuurders mogelijk is om ambitieuze plannen daadwerkelijk te realiseren zonder een financiële bijdrage van de gemeente. Het project is in een relatief korte periode uitgevoerd dankzij verschillende fondsen en subsidies. De gemeente Stadskanaal heeft wel een gedeelte van het terrein beschikbaar gesteld.

Het hele jaar sporten in de buitenlucht

Door de aanleg van het Beachpark Stadskanaal kan zeven dagen per week, twaalf maanden per jaar in de buitenlucht worden gesport. Vanzelfsprekend vinden ook grote evenementen plaats. Zo houdt handbalvereniging Jahn II begin juni een toernooi en het traditionele beach tennistoernooi van STB staat gepland in de eerste week van juli.

Kijk voor meer informatie op www.beachparkstadskanaal.nl

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Kanaalstreek

Nieuws

menu