Samen met

Teddyberenexpress van de STAR rijdt op Tweede Pinksterdag tussen Stadskanaal en Veendam. Kinderen met een teddybeer mogen gratis meerijden

De Teddyberenexpress van de museumspoorlijn STAR rijdt op Tweede Pinksterdag tussen Stadskanaal en Veendam. Foto: Lars Blaauw

Het is bijna Pinksteren. En traditiegetrouw rijdt dan de Teddyberenexpress op Tweede Pinksterdag (maandag 6 juni). Deze dag staat weer helemaal in het teken van de jonge bezoekers. Met een teddybeer kunnen ze op deze dag gratis met de trein van de STAR mee.
Lees meer over
Kanaalstreek
Veendammer

Er loopt op deze dag een levensgrote Teddybeer rond. Deze beer gaat ook met de trein mee. Met alle kleine teddyberen van de kinderen is het uiteraard in de trein erg gezellig. Is je Teddybeer ziek? Geen probleem. De Teddyberendokter kijkt naar je beer en maakt ‘m weer beter.

Dienstregeling

De Teddyberenexpress rijdt op deze dag tussen Stadskanaal en Veendam. Om 10.45, 13.30 en 15.50 uur vertrekt de trein uit Stadskanaal naar Veendam. Vanaf Veendam is een retourtje mogelijk om 12.00, en 14.40 uur.

Kaartjes

Kinderen tot en met 11 jaar reizen gratis als ze een teddybeer bij zich hebben. Maximaal 3 kinderen per begeleidende volwassene. Een retourkaartje Stadskanaal – Veendam voor 12 jaar en ouder is 15 euro.

Kaartjes zijn online te koop via de website van de STAR of ter plekke aan het loket in Stadskanaal of Veendam.

Meer informatie

Meer informatie, zoals de complete dienstregeling, is te vinden op de website www.stadskanaalrail.nl

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Kanaalstreek

Nieuws

Meest gelezen

menu