Samen met

Volkszang Gasselternijveen huldigt 11 trouwe leden. Alie Faber heeft zich een halve eeuw geleden aangemeld

De jubilarissen van de Volkszang Gasselternijveen. Foto: Paul Abrahams

Lees meer over
Kanaalstreek
Aa en Hunze

Na een periode van twee jaar corona, heeft het bestuur van de Volkszang Gasselternijveen eindelijk zijn jubilerende leden kunnen huldigen.

Door voorzitter Egbert Pepping en de secretaresse mevrouw Trientje Deuring van het hoofdbestuur van de Nederlandse volkszang werd een oorkonde of een pen met inscriptie overhandigd. Voorzitter Albert Daanje overhandigde alle jubilarissen een bloemetje en de jubilarissen van 25 en 50 jaar kregen bovendien een waardebon. Daarna werd weer uit volle borst gezongen. Voor de volkszangers is zingen de lust van het leven.

De volkszang houdt iedere laatste woensdag van de maand hun zangavond van 19.30 tot 21.30 uur in de Spil in Gasselternijveen. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Alie Faber is een halve eeuw lid

Maria v.d. Ven, Gré Kleinstra (afwezig) en Tineke Poppinga zijn 12,5 jaar lid van de Volkszang Gasselternijveen. Anne Manting, Alke Manting, Frits Schuiling, Anne te Velthuis, Wilma Martens, Minie Homan en Sina Heuten staan 25 jaar op de ledenlijst. Alie Faber is een halve eeuw geleden ingeschreven als lid.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Kanaalstreek

Nieuws

menu