Samen met

Vrolijke gezichten na de finish van de Klap tot Klaploop van Musselkanaal naar Stadskanaal. Medaille doet de inspanning vergeten

De medailles worden getoond. Foto: Klamert Klein

De dertigste editie van de Klap tot Klaploop is maandagmiddag gewonnen door Tom Hendrikse. De atleet uit Assen liep de afstand van 10 kilometer langs het kanaal van Musselkanaal naar Stadskanaal in een tijd van 30 minuten en 16 tellen.
Lees meer over
Kanaalstreek

Luc Velzeboer uit Almere (30.40) en Danny Koppelman uit Hoge Hexel (30.46) noteerden eveneens een tijd onder de 31 minuten. Silke Jongman uit Groningen sleepte de eerste plaats in de wacht van de wedstrijd voor vrouwen. De Stadjer liep na 33 minuten en 13 seconden over de finishmat. Reinie Boven uit Finsterwolde (38.18) en Jasmijn Sibma uit Groningen (38.58) gingen met respectievelijk de tweede en de derde prijs naar huis.

Behoorlijk afzien

Het was warm op Tweede Paasdag. Heerlijk voor het publiek langs het parcours natuurlijk, maar voor de vele honderden hardlopers was het wel behoorlijk afzien. Gelukkig had de organisatie om de 2500 meter een waterpost ingericht en de hartstochtelijke aanmoedigingen van de toeschouwers deden de rest.

De inspanning werd beloond met een meer dan verdiende medaille.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Kanaalstreek

Nieuws

menu