D66 Veendam gaat met Hanneke Schoenmaker-Tiems als lijsttrekker en nog negen andere kandidaat-raadsleden de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 in

Hanneke Schoenmaker-Tiems uit Veendam. Foto: Eigen foto

Hanneke Schoenmaker-Tiems is tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 lijsttrekker van D66 in de gemeente Veendam. De huidige fractievoorzitter wordt op de kieslijst vergezeld van nog eens negen namen.
Lees meer over
Veendam

Op de tweede plaats is Patrick Smid terug te vinden en plek drie wordt ingenomen door Esin Narman-Işik. Alian Spelde, die tot voorkort fractievoorzitter was, blijft betrokken bij de partij en staat als lijstduwer op de lijst. Dat geldt ook voor Simon Deinum en Trijntje Kromkamp. D66 heeft momenteel één zetel in Veendam en hoopt in maart op een beter resultaat dan in 2018.

‘We hopen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen veel stemmen te halen om onze progressieve boodschap uit te kunnen dragen in de gemeenteraad’, zegt voorzitter Jeroen Koning. ‘Ik ben blij en trots dat we een diverse en sterke kandidatenlijst hebben kunnen samenstellen, waarbij we kunnen terugvallen op ervaring maar ook op nieuw bloed.’

De volledige lijst van D66: 1. Hanneke Schoenmaker-Tiems, 2. Patrick Smid, 3. Esin Narman-Işik, 4. Dani van der Linde, 5. Tim de Waal, 6. Henk Koetse, 7. Frans Smit, 8. Trijntje Kromkamp, 9. Simon Deinum, 10. Alian Spelde.

Nieuws

Meest gelezen

menu