D66 Veendam organiseert open fractievergadering

Fractievoorzitter Hanneke Schoenmaker-Tiems Eigen foto

Er worden 16 maart 2022 gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De leden van D66 Veendam hebben Hanneke Schoenmaker-Tiems gekozen als lijsttrekker.

Sinds 8 juni is de kandidaatstelling geopend voor de overige kandidaten die op de lijst willen voor de gemeenteraad. De deadline voor kandidaatstelling is 9 juli.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het raadslidmaatschap of overweegt om op een andere manier actief te worden bij D66 Veendam organiseert D66 24 juni om 20 uur op het gemeentehuis een open fractievergadering. Wie het interessant vindt om eens een fractievergadering bij te wonen of nader wil kennismaken met de afdeling is welkom.

Algemene beschouwingen

Op de agenda staan onder andere de algemene beschouwingen. Alle vragen over het raadslidmaatschap en de andere mogelijkheden om actief te worden mogen uiteraard gesteld worden. Opgeven kan via info@d66veendam.nl. Om de coronamaatregelen na te kunnen leven is opgave verplicht.

Meer informatie over de procedure voor de kandidaatstelling voor de lijst voor de gemeenteraad is te vinden op veendam.d66.nl.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Veendam
menu