Gebruikers van wijkcentrum Dukdalf in Veendam kunnen terecht in Jakob Bruggema Centrum

Foto: Google Streetview

De 62 verenigingen en gebruikers van wijkcentrum Dukdalf in Veendam hebben allemaal een (tijdelijk) nieuw onderdak gevonden. Dat meldt de gemeente Veendam.

De verenigingen moesten dit jaar het wijkcentrum Dukdalf verlaten, omdat de nieuwe eigenaar het gebouw gaat herontwikkelen. Tijdens de periode van herontwikkeling is het pand niet toegankelijk voor verengingen uit de wijk en moeten de verenigingen tijdelijk ergens anders worden ondergebracht. Zodra het werk aan Wijkcentrum Dukdalf klaar is, is het de bedoeling dat de verenigingen uit de wijk er weer in plaatsnemen.

Jakob Bruggema Centrum

Een aantal verenigingen, waaronder het wijkteam, een yogaclub, vier biljartverenigingen, de ouderengym en de wijkvereniging, nemen nu plaats in het Jakob Bruggema Centrum. Stichting Centrale Wijkraad Sorghvliet (CWS) neemt de exploitatie van het Jakob Bruggema Centrum over. Het CWS is een overkoepelende stichting voor de beheerteams en het wijkteam in de wijk Sorghvliet. Het bestuur bestaat uit inwoners uit de wijk Sorghvliet.

Op zaterdag 26 september 2020 kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op de nieuwe locatie. Stichting Centrale Wijkraad Sorghvliet organiseert dan een open dag op de nieuwe locatie.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Veendam
menu