Jos de Vrieze uit Stadskanaal blijft trainer van Wildervank

Jos de Vrieze uit Stadskanaal blijft trainer van Wildervank. Foto: Voetbalvereniging Wildervank

Voetbalvereniging Wildervank heeft het contract met hoofdtrainer Jos de Vrieze voor één seizoen verlengd. De oefenmeester uit Stadskanaal begint straks aan zijn vierde seizoen bij Wildervank. Op dit moment staat het team op de achtste plaats in de 4e klasse D van het zaterdagvoetbal.
Lees meer over
Veendam
Amateurvoetbal
Stadskanaal

„De contractverlenging met Jos de Vrieze als hoofdtrainer is mede tot stand gekomen door de positieve reacties die wij hebben ontvangen uit de spelersgroep en de spelersraad. De spelers zijn tevreden over de manier van trainen, de coaching en de wijze van omgang en communicatie tussen spelers en de hoofdtrainer”, legt voorzitter Derk van der Laan uit.

„Daarnaast zijn wij als vereniging ook erg tevreden over het functioneren van Jos en zijn positieve, meewerkende en meedenkende houding als het gaat om het vormgeven van de zaterdagselectie, de doorstroming van jeugdleden naar de senioren en het bouwen aan de toekomst van onze vereniging.”

Verder ontwikkelen

Jos de Vrieze heeft als hoofdtrainer ook zelf aangegeven zijn contract nog met één seizoen te willen verlengen. Hierbij geeft hij nadrukkelijk aan dat hij de vereniging en de spelersgroep als positief ervaart. Daarnaast is hij van mening dat zowel de selectie als de vereniging zich op sportief en prestatief vlak nog verder kunnen ontwikkelen. „Daar wil ik als trainer graag een bijdrage aan leveren.”

Nieuws

menu