New York Pizza wil zich vestigen bij Autorama in Veendam. De zoektocht naar een franchise-ondernemer is begonnen

New York Pizza wil zich vestigen bij Autorama in Veendam. Foto: Pixabay

De landelijke pizzaketen New York Pizza zet haar plannen om te vestigen in Veendam door en heeft haar keus laten vallen op een locatie bij Winkelcentrum Autorama.
Lees meer over
Veendam

“Autorama is een winkelcentrum met veel passanten, het huisvest een aantal trekpleisters en heeft daarnaast een goede bereikbaarheid en zichtbaarheid. Allemaal belangrijke voorwaarden die wij stellen aan onze locaties”, licht Ferdinand Molenaar, vertegenwoordiger van New York Pizza, toe.

De beoogde locatie moet nog wel gebouwd worden en zal naar verwachting per april opgeleverd worden. De vestiging zal naast de ingang van de Aldi aan de parkeerplaats van het winkelcentrum gebouwd worden.

Franchise-ondernemer

“Vanuit hier heeft de franchise-ondernemer een ideale locatie om heel Veendam en omgeving te voorzien van de heerlijkste pizza’s”, aldus Ferdinand Molenaar.

“De franchise-ondernemer wordt nog wel gezocht. We hebben de uitgangspunten voor het succesvol ondernemen zo optimaal weten te maken. De bouwkosten zijn laag en het omzetpotentieel juist hoog waardoor een hoog rendement wordt verwacht. Ook bieden we een financieel vangnet voor de ondernemer die met ons de winkel in Veendam opent waardoor de risico’s zo minimaal mogelijk zijn.”

Meer informatie

Degene die hier meer over willen weten of geïnteresseerd zijn, kunnen zich melden via de website of rechtstreeks via franchise@newyorkpizza.nl

Nieuws

menu