Reünie voor bezoekers voormalig café ‘t Aaierdoppie op 1 oktober in partycentrum Het Raadhuis in Wildervank

Een foto uit de oude doos. Foto: Bert Woltjes

De reünie van de vaste bezoekers van het voormalige café ‘t Aaierdoppie zit eraan te komen. Omdat het café/bierlokaal niet meer bestaat wordt de reünie op zaterdag 1 oktober gehouden in het Partycentrum Het Raadhuis (voorheen Zalencentrum Boelens) in Wildervank.
Lees meer over
Veendam

De organisatoren Martina Bonda, Froukje Zuidema-Meijer en Anne-Marie Weelinck hebben als vaste bezoekers zelf ook veel herinneringen aan het vroegere ’t Aaierdoppie, waar de uitbaters Bé Wever en André van Gigch vele regionale en landelijke bands lieten optreden. Zoals The Happy Tunes, Jan Akkerman, Oscar Benton, Ilse de Lange, Armand, Safari Joe, Barking Dogs, Eelco Gelling, Duo Paul & André en Woody & the Sidemen.

Livemuziek en darten

Naast de livebands werd er nog voor veel meer reuring gezorgd. Er werd gedart en beroemde darters als Les Wallace, Raymond van Barneveld, Chris Mason en Bobby George) werden naar Veendam gehaald voor het verzorgen van een clinic.

Kerkstraat Oost

’t Aaierdoppie bevond zich in het pand aan de Kerkstraat Oost met een al langere geschiedenis als café, zo midden jaren 80 al. Ook Pé Langen heeft er nog achter de bar gestaan van toen nog café de Snor. In 2001 is de deur van café ‘t Aaierdoppie definitief op slot gegaan.

The Sidekicks

Op 1 oktober kunnen de vaste bezoekers samen herinneringen ophalen over café ‘t Aaierdoppie. De kosten van de reünie bedragen 7,50 euro. De band The Sidekicks zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.

Op Facebook is er voor de reünie de besloten groep ‘Café ‘t Aaierdoppie Veendam Reünie’ aangemaakt.

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 juli via aaierdoppie-reunie@netvisit.nl

Let op! Het is niet mogelijk om ‘s avonds nog een kaartje aan de kassa te kopen.

Nieuws

Meest gelezen

menu