Recordopbrengst van 13.100 euro voor Nedmag Moonlightwalk Veendam

Hans Deuze, Kevin de Haan en Alma Doedens. Foto: Willem van der Werf

De vijfde editie van de Nedmag Moonlightwalk Veendam werd ondanks de regen toch weer een daverend succes. Maar liefst 1310 deelnemers gaven zich op voor deze lustrum editie van de wandeling bij maanlicht.
Lees meer over
Veendam
Veendammer

Gewapend met paraplu’s en poncho’s kwamen de wandelaars naar de startlocatie. Daar werd vlak voor de start het bedrag onthuld en de cheque van 13.100 euro overhandigd aan het goede doel.

Lionsclub Veendam

President Hans Deuze van de Lionsclub Veendam en Alma Doedens van hoofdsponsor Nedmag overhandigden de cheque aan Kevin de Haan van het Veendam Beweegt Sportfonds. Met dit bedrag kan het fonds volwassenen die leven van een uitkering, de bijstand of een minimum inkomen helpen om toch deel te nemen aan sport- of cultuuractiviteiten. Op de website veendambeweegt.nl is meer informatie te vinden over hoe een aanvraag in zijn werk gaat.

Trots

De Lionsclub Veendam is trots op de groeiende belangstelling voor het evenement en de opbrengst voor het goed doel. Maar ook op haar eigen leden die dit evenement samen met vele extra vrijwilligers mogelijk maken. Daarnaast is een evenement als dit niet mogelijk zonder de vele sponsoren. Al deze partijen zetten samen een bijzonder evenement neer in Veendam.Nieuws

menu