Samen met

A Trip Around The World. Spetterende fashionshow in vanBeresteyn in Veendam

De nieuwe collectie wordt getoond. Foto: Henk Drenth

In samenwerking met verschillende ondernemers uit Veendam, is het Paasweekend in het teken van de mode gezet. De aftrap was in vanBeresteyn. Voor een volle theaterzaal werd een spetterende fashionshow gegeven. Met als thema ‘A Trip Around The World’ met als verwijzing naar wat er op modegebied ook in Veendam te vinden is.
Lees meer over
Veendammer

Voor de bezoekers lag de rode loper uit. Het was dan ook weer echt tijd voor een feestje met in de pauze een lekker drankje.

Parijs, Milaan en New York

Tijdens de show stonden steden als Parijs, Milaan en New York centraal. Voor het winkelen zijn het steden bij uitstek, maar ook in Veendam zijn er voldoende winkels waar men prima terecht kan.

Met als deelnemende zaken Greving & Greving, Outfit, Sandra’s Hairstudio, Oui by Flair, Norah, Coco Woman, Van Uffelen, Lathina, Livera, Kars Potze, Schott Schoenen, Juwelier Kremer, Viro Bloemen en Charlie Productions.

Catwalk

Op het podium showden zij op een grote catwalk de fashion, schoenen en sieraden. De modellen hebben hun beste beentje voor gezet. Ook theaterdirecteur Jos Kraan en toneelmeester Kor Kuiper hebben met flair de catwalk betreden. DJ Peter Mans en Charlie producties zorgden voor extra sfeer en gezelligheid in vanBeresteyn.

Nieuw mascotte geïntroduceerd

Tevens werd een nieuwe mascotte geïntroduceerd: ‘Ven’ in de vorm van een levensgrote wandelende big shopper tas. Ven is het nieuwe marketingbeleid van de BIZ (Bedrijven Investeringszone), ingesteld door en voor ondernemers.

Modeflitsen

De Fashionshow was als aanloop naar de modeflitsen van afgelopen vrijdag en zaterdag, waarbij modellen nogmaals de collecties hebben getoond.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Veendammer

Nieuws

menu