Samen met

Een Franse zondagmiddag in vanBeresteyn met Philippe Elan. Genieten van liedjes van Julien Clerc, Edith Piaf, Jacques Brel en Jean Ferrat

Chansonnier Philippe Elan. Foto: René Wouters

Chansonnier Philippe Elan treedt zondag 10 april op in Theater vanBeresteyn. Hij heeft voor deze theatervoorstelling een mooie collectie samengesteld van Franse chansons. Geniet van de muziek van Julien Clerc, Edith Piaf, Jacques Brel en Jean Ferrat.
Lees meer over
Veendammer

Elan verzorgt samen met Reyer Zwart, zijn vaste begeleider op piano en gitaar, een mooie middag met liedjes, herinneringen en anekdotes over de connectie tussen Elan en de Franse chansons. Hij trad op met Cor Bakker, Louis van Dijk, Liesbeth List en behoort ondertussen tot de beste chanson stemmen van Nederland. De afgelopen jaren toerde hij met onder meer Thérèse Steinmetz, het Amstel Quartet en Thijs Borsten.

De voorstelling begint zondagmiddag om 15.00 uur. Tickets zijn te koop via de website www.vanberesteyn.nl of telefonisch via 0598-634566. De theaterkassa is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Veendammer

Nieuws

menu