Samen met

Het Tuintheater speelt ‘God van de Slachting’ in De Heemtuin in Muntendam. Hoewel de titel anders doet vermoeden is het een komedie

Een fragment uit de voorstelling ‘God van de Slachting’. Foto: Matthijs IJgosse

Op vrijdag 24 juni speelt Het Tuintheater onder regie van Matthijs IJgosse het beroemde Franse toneelstuk God van de Slachting van Yasmina Reza in de Heemtuin in Muntendam. Hoewel de titel anders doet vermoeden is het een komedie.
Lees meer over
Veendammer

Twee echtparen komen bij elkaar om de ruzie op het schoolplein tussen hun 11-jarige zoontjes op een fatsoenlijke manier uit te praten. Het ene zoontje heeft met een stok twee tanden uit de mond geslagen van het andere zoontje. Zoekend naar een fatsoenlijke oplossing voor dit conflict, raken de twee echtparen verstrikt in een verbaal moddergevecht. Zijn de vier volwassenen, met alle beleefdheidsvormen, wel beter af dan hun kinderen?

Absurd en geestig

Lisa Groothof, Lowie van Oers, Jurriën Remkes en Julia van der Vlugt van Het Tuintheater geven hun kijk op communicerende volwassenen en laten, op absurde en geestige wijze, zien dat volwassen spelen iets anders is dan volwassen zijn.

De voorstelling begint om 16.00 uur. Een toegangskaartje kost 18,50 euro, inclusief een bezoek aan de tuin.

Tickets zijn te reserveren via de website www.hettuintheater.nl

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Veendammer

Nieuws

Meest gelezen

menu