Samen met

Koffieconcert Educa Symfonia in foyer van vanBeresteyn in Veendam. Deze keer met vrolijke muziek van Joplin, Mozart, Fauré en nog veel meer

Educa Symfonia geeft een koffieconcert in vanBeresteyn in Veendam. Foto: Henk Drenth

Het symfonieorkest Educa Symfonia geeft zondag 24 april een koffieconcert in de foyer van Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn. Het publiek kan genieten van een afwisselend concert met licht klassieke- en filmmuziek. Deze keer onder andere vrolijke muziek van Joplin, Mozart, Fauré en nog veel meer.
Lees meer over
Veendammer

Bezoekers kunnen op een leuke en aansprekende wijze kennis maken met de musici en hun instrumenten. Er wordt iets verteld over de muziek en de componist. Deze keer staat een instrument uit de houtblazers familie centraal bij de uitleg over een instrument.

Het concert begint om 11.00 uur. Een toegangskaartje kost 5 euro, inclusief een kopje koffie of thee.

Over Educa Symfonia

Educa Symfonia is opgericht door Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn en het VKSO, het orkest van de Veenkoloniën. Inmiddels is er een nauwe samenwerking met de Muziek- Dans- en Theaterschool.

Educa Symfonia voert bijzondere projecten uit, zoals het begeleiden van popmuziek, het geven van educatieve concerten voor kinderen en volwassenen.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Veendammer

Nieuws

menu