Samen met

Muziekfestival op sportpark De Bouwte in Meeden met Erwin de Vries en Hallo Venray

Erwin de Vries treedt vrijdagavond 27 mei op in zijn woonplaats Meeden. Eigen foto

Op sportpark De Bouwte van voetbalvereniging Meeden staat vrijdag 27 mei de muziek centraal. Erwin de Vries, Hallo Venray en de Belgische formatie The Thomas Henry Rockestra treden op tijdens het gratis toegankelijk minifestival.
Lees meer over
Veendammer

Erwin de Vries bijt om 19.30 uur het spits af. Voor de Groningstalige zanger is het sportpark geen onbekend terrein. De Vries woont in Meeden en is bovendien jeugdtrainer bij de club. Hij timmert al tientallen jaren aan de weg en won dit jaar 2 prestigieuze prijzen: K. ter Laanprijs en DvhN Streektaalprijs.

Hallo Venray

Ook Hallo Venray is geen onbekende in Meeden. De band van zanger Henk Koorn speelde op 30 mei 1992 en enkele jaren nog eens in jongerencentrum Malgré Tout in Meeden. Tweemaal een volle zaal genoot van het optreden van de Haagse band. De cd The More I Laugh, the Hornier Due Gets! wordt nog altijd gezien als een pareltje in de Nederlandse muziekwereld.

Antwerpen

The Thomas Henry Rockestra komt uit Antwerpen. Twee muzikanten staan op het podium en creëren een ‘volledige band geluid’, met een repertoire uit de jaren 70 tot en met 90 van de vorige eeuw.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Veendammer

Nieuws

Meest gelezen

menu