Samen met

Toeterrit voor oldtimer motoren. Deelname uitsluitend mogelijk met motoren van voor 1982

Genieten van oude motoren. Foto: Pixabay

Op Koningsdag, woensdag 27 april, wordt de 28ste Toeterrit gereden. De organisatie is in handen van Stichting Bogdike en Café de Toeter. De start in om 11.00 uur bij Café de Toeter aan het Beneden Westerdiep in Veendam. Burgemeester Berry Link rijdt als duopassagier nog een stukje met de motorrijders mee.
Lees meer over
Veendammer
Kanaalstreek

Rond de klok van 16.00 uur worden de motorrijders via de Wildervanksterweg, Sorghvlietlaan en Prins Hendrikplein terugverwacht bij Café de Toeter waar ze door dweilorkest de Klinkers muzikaal worden binnengehaald.

Motoren van voor 1982

De Toeterrit is alleen voor oldtimer- en klassieke motoren (deelname uitsluitend mogelijk met motoren van voor 1982). Een lange lint motorfietsen waaronder BSA, Norton, Harley, Sparta en nog vele andere bekende en onbekende merken uit vervlogen tijden maken vervolgens een mooie tourrit door de provincie Groningen en door de kop van Drenthe.

De route van de tourrit is 125 kilometer en kent onderweg twee stops. De deelnemers worden begeleid door Motor Begeleiding Team (MBT) Assen.

Deelnemers betalen een eigen bijdrage van 7,50 euro per persoon. Inschrijven kan vanaf 9.30 uur bij Café de Toeter.

Meer informatie

U wilt meer informatie? Stuur dan een mail naar info@bogdike.nl


Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Veendammer

Nieuws

menu