Samen met

VanBeresteyn toont indrukwekkend verhaal van verslaggeefster France in oorlogsgebied

Sterverslaggever France de Meurs schuwt de sensatie niet wanneer dit voor hogere kijkcijfers zorgt. Eigen foto

Theater vanBeresteyn toont maandag 27 juni de film France, het nieuwe project van filmmaker en absurdist Bruno Dumont, die eerder Jeanne d’Arc (2019) en P’tit Quinquin (2014) maakte.
Lees meer over
Veendammer

In de film volgen we journaliste France en haar succesvolle carrière. Ze presenteert het best bekeken programma, maakt heldhaftige reportages in oorlogsgebieden, is daarnaast ook nog gewoon moeder en ziet er ondertussen altijd fantastisch uit. Tijdens persconferenties eist ze met haar verschijning alle aandacht op en komen andere journalisten amper aan het woord, en op straat wil iedereen met haar op de foto.

Hectisch bestaan komt tot stilstand

Haar hectische bestaan komt plotseling tot stilstand wanneer ze betrokken raakt bij een verkeersongeluk. Deze onverwachte gebeurtenis zorgt ervoor dat ze haar hele bestaan in twijfel begint te trekken. Terwijl France rust probeert te vinden in de anonimiteit, blijft haar beroemdheid haar achtervolgen totdat een mysterieuze liefdesaffaire een einde lijkt te maken aan haar zoektocht.

De film France begint om 19.30 uur. Tickets en informatie via: www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Veendammer

Nieuws

Meest gelezen

menu