Samen met

ZingZing! in Theater vanBeresteyn in Veendam. Inspiratie- en ontmoetingsfestival voor alle koren uit de provincie Groningen

Aanmelden voor het korenfestival ZingZing! kan tot woensdag 6 april. Foto: Bert Buiring Fotografie

Op zondag 19 juni houden Koorplein Noord-Nederland en het KultuurLoket het korenfestival ZingZing! Het festival vindt dit jaar plaats in Theater vanBeresteyn in Veendam.
Lees meer over
Veendammer
Kanaalstreek

ZingZing! is een inspiratie- en ontmoetingsfestival voor alle koren uit de provincie Groningen.

Net als voorgaande edities zijn er weer podiumplekken voor deelnemende koren. Daarnaast wordt er een dirigentenlunch georganiseerd en zijn er interessante workshops. Zoals zangtechniek en wereldmuziek voor alle koorleden en andere bezoekers.

Meezingcafé

Heb je altijd al zelf als maestro voor een koor willen staan? Dit is je kans! Ook kan er samen worden gezongen in het gezellige Meezingcafé. Elk koor treedt 20 minuten op. De workshops kun je als individuele vocalist aan mee doen.

De kosten bedragen 35 euro per koor en één euro per koorlid. Heeft jouw koor zin om mee te doen? Koren kunnen zich tot 6 april aanmelden via kultuurloket.nl/zingzing

Daarna wordt op volgorde van binnenkomst van de aanmelding én rekening houdend met de grootte van de koren en van de zalen, de plaatsing bepaald. Half april wordt bekend gemaakt welke koren mee kunnen doen.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Veendammer

Nieuws

menu