Hermus proeft de Wadden: vissen op Terschelling
In de videoserie Hermus proeft de Wadden neemt culinair journalist Jacques Hermus een kijkje in de keuken van producenten van streekproducten in het Waddengenbied.
Lees meer over
In de vierde aflevering van Hermus proeft de Wadden gaat Hermus vissen. Niet met een gewoon hengeltje met dobber, maar met zwiepende werphengels en shads en zagers jagen hij en visgids Roelof Duker op de strekdam bij de haven en het Noordzeestrand van Terschelling op de prooi waar iedere zeevisser op loert: de zeebaars.
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's
Heb je al een abonnement? Log hier in.
of