Hermus proeft de Wadden: welk eilander bier smaakt het best bij de kazen van Vlieland?
In de videoserie Hermus proeft de Wadden neemt culinair journalist Jacques Hermus een kijkje in de keuken van producenten van streekproducten in het Waddengenbied.
Lees meer over
In deze aflevering van Hermus Proeft de Wadden duikt culinair journalist Jacques Hermus met kaasmaker Nils Koster in een bunker naast de vuurtoren van Vlieland. In de bunker liggen Koster’s kazen – zeewierkaas, blauwaderkaas, ‘bunkerkaas’ – te rijpen onder ideale omstandigheden.
Lokale bierbrouwerij
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's
Heb je al een abonnement? Log hier in.
of