Terras van Nes Café Ameland volgens Misset beste Terras van het Noorden; Alida's Smulpaleis in Roden tweede

Alida van Dellen en Jan Willems van Alida's Smulpaleis in Roden. Foto: Archief Pepijn van den Broeke

Het terras van Nes Café in Nes op Ameland is volgens de Misset Horeca Terras Top 100 het beste terras van het Noorden. Alida's Smulpaleis in Roden staat voor het Noorden op de tweede plaats, De Pintelier in Groningen op de derde.
Lees meer over
Wadden
Noordenveld
Stad

Nes Café (plaats 15), Alida's Smulpaleis (50) en De Pintelier (52) zijn de enige Noord-Nederlandse terrassen die in de Terras Top 100 van het horecavakblad voorkomen.

Dat zegt minder over de kwaliteit van de terassen in Drenthe, Groningen en Friesland dan over het geld dat de Noordelijke horeca-uitbaters over hebben voor een plek in de Top 100.

Andere markting-instrumenten

Abonnees van het vakblad Misset Horeca betalen 189 euro voor deelname aan de Terras Top 100, niet-abonnees betalen 229 euro. Misset Horeca kiest ook jaarlijks het beste café en het beste restaurant van Nederland.

Het is opvallend dat het aantal noordelijke horecabedrijven in de lijstjes daalt. Dat kan zijn omdat ze minder kwaliteit bieden, maar het ligt voor de hand dat ze steeds vaker andere marketing-instrumenten kiezen om hun bedrijf te promoten.

Nieuws

Meest gelezen

menu