Hotel-restaurant NAP op Terschelling laat allure van weleer terugkeren. 'Van alles kant-en-klaar naar alles huisgemaakt'
Hotel NAP wil Terschelling culinair op de kaart zetten. De komende maanden stelt chef-kok Sander Wever met gastchefs vijf keer een vijfgangenmenu samen.

Chef-kok Sander Wever (links) en restaurantmanager Joey van Leeuwen showen een mooi gerecht (steak tartaar van eilander rund) met bijpassende wijn. Foto: Marjolein van Roosmalen
Lees meer over
,,Dit móet je proeven”, wenkt chef-kok Sander Wever (32) in de keuken van hotel-restaurant NAP, pal tegenover de Brandaris. ,,Ik heb voor het eerst ijs gemaakt van rode kool. Écht superlekker. Een beetje appel erbij, een beetje limoen. Dat komt dinsdag bij het tussengerecht: kooi-eend.”
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's