'Actie VZ belachelijk en doorzichtig ook.' Dit vinden andere partijen over het dwarsbomen van de mountainbikeroute in Zuidhorn

Partijpolitieke motieven drijven VZ Westerkwartier bij haar actie om de aanleg van een mountainbikeroute door het Johan Smitpark en het Waterpark in Zuidhorn te dwarsbomen.

Raadslid Johan de Vries van VZ Westerkwartier - nummer 2 op de kieslijst - die alsnog een streep wil zetten door het plan tot aanleg van een mtb-route in Zuidhorn.

Raadslid Johan de Vries van VZ Westerkwartier - nummer 2 op de kieslijst - die alsnog een streep wil zetten door het plan tot aanleg van een mtb-route in Zuidhorn. Koos Bijlsma

Lees meer over
Westerkwartier

Dat oordeelt lijsttrekker Koos Siegers van de ChristenUnie. Hij wijst op de kandidaat die op de 23ste plaats van de VZ-kieslijst prijkt. Dat is Zuidhorner Sible Bootsma. Deze treedt op als aanvoerder van de omwonenden die ageren tegen de aanleg van de mbt-route. Namens VZ diende raadslid Johan de Vries vorige week een initiatiefvoorstel in om een streep te zetten door de mbt-route. CU-man Siegers vindt het kwalijk dat De Vries zich voor het karretje van Bootsma en de bezwaarde omwonenden heeft laten spannen.

Nieuws

menu