‘Wind jullie richting, dan komen wij’ | Hoera voor de Horeca

Eigenaresse Bea Jager-Top met dienblad in de weer op het terras van het Bakkerscafé in Grijpskerk. Koos Bijlsma

Na een maandenlange lockdown wegens corona is de horeca weer open. Horecaondernemers zijn blij dat ze weer gasten mogen ontvangen. In de rubriek ‘Hoera voor de Horeca’ deze week: eigenaresse Bea Jager-Top van het Bakkerscafé in Grijpskerk.
Lees meer over
Westerkwartier

Een aantal jaren geleden sloot de ene kroeg na de ander in Grijpskerk. Dat deed Harry en Bea Jager van Bakkerij Jager besluiten om een zogenoemd Bakkerscafé met een veertigtal zitplaatsen te openen, achter hun bedrijf dat gevestigd is aan het Kerkplein. Achter de zaak werd grond aangekocht. Drie jaar geleden was de bouw klaar en kon het café-lunchroom dat een nostalgische sfeer uitademt, worden geopend. De meeste producten die hier worden geserveerd, zijn van eigen makelij. Dat varieert van gebak, allerlei broodjes tot het typisch Groninger gerecht poffert en uitsmijters.

Werken van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat