Castratie-, sterilisatie- en chipactie in Westerkwartier voor katten van minima

In 2020 organiseerde de dierenambulance ook al een actie.

Stichting De Dierenambulance, die actief is in de gemeente Westerkwartier, houdt dinsdag 8 maart 2022 een castratie-, sterilisatie- en chipactie voor katten van minima.
Lees meer over
Westerkwartier

Voor mensen met een minimuminkomen zijn de uitgaven voor de sterilisatie van een poes of de castratie van een kater enorm hoog; vaak onoverkomelijk hoog. Maar niemand zit te wachten op een ongewenst zwangere poes. Die zwangerschappen leiden soms ook tot verwilderde katten, die op hun beurt ook weer zwanger worden.

Eigen bijdrage van vijf euro per dier

Daarom organiseert De Dierenambulance opnieuw een castratie-, sterilisatie- en chipactie voor katten van minima. De eigen bijdrage bedraagt in totaal vijf euro per dier. De actie is uitsluitend bedoeld voor inwoners van de gemeente Westerkwartier die bekend zijn bij de Voedselbank Westerkwartier of een kopie van het Toekenningsbesluit minimabeleid van de gemeente Westerkwartier kunnen overleggen.

Aanmelden kan uitsluitend door het aanmeldformulier in te vullen dat op de website van De Dierenambulance staat: www.dierenambulancewesterkwartier.nl Bij het aanmeldfomulier is uitgebreide informatie te vinden over de actie.

Nieuws

menu