'Nog even via loopplanken naar de nieuwe entree, maar dan ben je ook in een duurzaam kinderdagverblijf.' Drie nieuwe kinderopvanglocaties van SKSG in Tolbert openen de deuren

Opening SKSG De Regenboog in Tolbert. SKSG

Duurzame kinderopvang SKSG Bubbel in Tolbert opent de deuren en op dezelfde dag openen SKSG De Beelen en SKSG De Regenboog. Beide BSO’s bevinden zich in de gelijknamige school.
Lees meer over
Westerkwartier

Het is nog even behelpen: via loopplanken over de modder naar de nieuwe entree, maar dan ben je ook in een gloednieuw, duurzaam en 100% kindvriendelijk kinderdagverblijf.

Maandag 10 januari is het nieuwe gebouw van kinderdagopvang SKSG Bubbel, naast OBS De Beelen in Tolbert, in gebruik genomen. In slechts vier maanden is hier een kleurrijk en energieneutraal gebouw verrezen, helemaal op maat voor kinderen van 0 - 4 jaar. Zelfs de keuken is op maat voor kinderen, zodat peuters mee kunnen helpen met eten maken. De komende maanden wordt de natuurlijke speeltuin én een grote moestuin ingericht, waar baby’s en peuters kunnen spelen en ontdekken.

Nieuwe BSO’s geopend in De Beelen en De Regenboog

Op dezelfde dag zijn ook twee nieuwe BSO’s in Tolbert van start gegaan: SKSG De Beelen en SKSG De Regenboog. Beide BSO’s bevinden zich in de gelijknamige school en bieden buitenschoolse opvang voor leerlingen van bijna alle scholen in Leek. In het tot de nok toe met spelletjes, bouwwerken en knutselmaterialen gevulde speellokaal is het altijd gezellig. Maar liever nog gaan de kinderen naar buiten, de natuur in. De grote natuurspeeltuin is vlakbij, en de kinderen mogen zich regelmatig uitleven bij sport-BSO Rodenburg! Om de eerste dag op de nieuwe BSO te vieren, hebben de kinderen een enorme parachute gekregen.

Stichting Kinderopvang Stad Groningen

Kindontwikkeling is al 120 jaar onze expertise. SKSG creëert de beste omgeving (met mens, omgeving en materiaal) om kinderen nieuwsgierig te maken, om ze hun talenten te laten ontdekken en om te leren. Dit doen we met persoonlijke aandacht voor ieder kind. Dat betekent individueel ontwikkelen; ieder kind op hun eigen tempo en op hun eigen manier. Zo werken we aan ons doel: gelijke kansen voor ieder kind.

Nieuws

Meest gelezen

menu