Genomineerden langer in spanning: Westerkwartier stelt bekendmaking uitslag leefbaarheidsprijs uit om aanscherping coronamaatregelen

Foto: Unsplash

De Jeugdcommissie Garnwerd, Stichting Kuzemerkooi uit Oldekerk en Plaatselijk Belang Visvliet moeten nog wat langer in spanning zitten. De gemeente Westerkwartier heeft besloten voorlopig nog niet bekend te maken wie de winnaar van haar eerste leefbaarheidsprijs is.

De Jeugdcommissie Garnwerd, Stichting Kuzemerkooi uit Oldekerk en Plaatselijk Belang Visvliet zijn de drie genomineerden voor deze prijs. Burgemeester Ard van der Tuuk zou donderdag persoonlijk bij hen langsgaan om de uitslag bekend te maken. Dit gaat niet door.

‘In verband met de verscherpte coronamaatregelen hebben we besloten zowel de bekendmaking van de winnaar als de uitreiking van de leefbaarheidsprijs tot nader bericht uit te stellen’, meldt de gemeente in een persbericht.

De leefbaarheidsprijs is bedoeld voor een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie die zich bijzonder heeft ingezet voor de leefbaarheid.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Westerkwartier
Coronavirus
menu