Gloednieuwe band Hilversum 3 uit Westerkwartier (met de vader van The Voice Kids-finalist Robin) debuteert met 'Zonlicht'

Hilversum 3.

De gloednieuwe Nederlandstalige band Hilversum3 uit de gemeente Westerkwartier heeft maandag zijn debuutalbum ‘Zonlicht’ uitgebracht. Dit album is vooralsnog uitsluitend via de bekende streamingsdiensten verkrijgbaar, maar verschijnt eind maart ook op vinyl.
Lees meer over
Westerkwartier

Volgens componist Eddy Tinge uit Zevenhuizen, de vader van The Voice Kids-finalist Robin Tinge, is het een heel persoonlijk album geworden. Met Nederlandstalige liedjes over levenservaringen, geluk, joligheid, vrolijkheid, maar ook over verdriet, angsten en kwetsbaarheid.

De bandnaam komt 100 procent overeen met die van de voormalige radiozender Hilversum 3 . De band maakt volgens eigen zeggen ‘eerlijke muziek’. Met ‘echte instrumenten, glooiende akkoorden, close harmony en pakkende melodieën’.

De band bestaat naast Eddy Tinge uit Axel de Meijer, met wie hij in het verleden in de band Cheerz zat, Coenraad van Meekeren en Michel Tinge.

Nieuws

Meest gelezen

menu