Medisch laboratorium Certe herstart bloedafname in Grijpskerk en verruimt openingstijden in Zuidhorn

Foto: Shutterstock

Medisch laboratorium Certe opent woensdag weer een locatie in Grijpskerk. Niet op de vertrouwde plek in woonzorgcentrum De Wierde, maar bij Huisartsenpraktijk Grijpskerk.

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sloot Certe 18 maart de deuren van zijn bloedafname-locaties in of bij instellingen in Groningen, Drenthe en Friesland.

Verschillende locaties zijn al weer enige tijd geopend. Die in Grijpskerk is vanaf 16 september elke woensdag van 08.30 tot 11.30 uur geopend.

Verruiming openingstijden in Zuidhorn

De openingstijden van de al langer geopende Certe-locatie in Cultureel Centrum Zuidhorn worden verruimd. Patiënten kunnen hier vanaf 21 september op maandagen en vrijdagen van 08.15 tot 10.45 uur terecht (in plaats van 08.30 tot 10.00 uur).

Alleen op afspraak

Voor beide locaties geldt dat mensen voor bloedafname en het inleveren lichaamsmaterialen altijd een afspraak moeten maken . Dit om wachtrijen en volle wachtkamers te voorkomen en om de patiëntveiligheid te kunnen garanderen.

Mensen met corona-gerelateerde ziekteverschijnselen wordt gevraagd om - in overleg met de (huis)arts of trombosedienst - hun afspraak uit te stellen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Westerkwartier
menu